Στο Κτήμα Οινοφόρος για μια υπέροχη δεξίωση!

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με απαράμιλλη θέα στο Αιγαίο και στο Κάστρο  της Μυτιλήνης,  σε απόσταση  ενός περίπου   χιλιομέτρου από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το «Κτήμα Οινοφόρος»,  ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση  γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων όλο το χρόνο.   Χώρος  δεξιώσεων  υψηλών προδιαγραφών, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ακολουθεί συνεχώς τα νέα δεδομένα και  «αφουγκράζεται»   τις ανάγκες και τις  επιθυμίες των καλεσμένων, πάντα με  φιλόξενη διάθεση και σεβασμό.

Η Δεξίωση ξεκινάει  με μία υπέροχη αρωματική σαγκριά παραγωγής του Οινοποιείου. Ακολουθεί ενδιαφέρουσα ξενάγηση στα κελάρια από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού. Εντυπωσιάζουν τα δρύινα βαρέλια και οι συλλογές παλιών αντικειμένων κρασιού.

Στις εγκαταστάσεις  του Οινοφόρου   υπάρχουν σιντριβάνια με τρεχούμενα ύδατα που «εκπέμπουν» θετική ενέργεια, πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα μπαρ με απολαυστικά κοκτέιλ, μεγάλη πίστα για χορό μέχρι πρωίας.  Συνάμα παρέχονται  ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονα φωτιστικά εφέ (ρομποτικά υψηλής τεχνολογίας) και δίνεται η δυνατότητα προβολής  αναμνηστικών βίντεο  σε προτζέκτορα.  Χάρη στην  ηλεκτρογεννήτρια διασφαλίζεται η  συνέχιση της εκδήλωσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επιπλέον, διατίθενται οργανωμένος και επαρκής  χώρος στάθμευσης και  παιδότοπος ενώ ιδιαίτερη   μέριμνα έχει δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης και στην ευχάριστη παραμονή ατόμων  με ειδικές ανάγκες.

 

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών παρέχεται η δυνατότητα  άμεσης  μεταφοράς των καλεσμένων σε ένα ζεστό και καλαίσθητο εσωτερικό χώρο καλυπτόμενο  από πτυσσόμενο  γυάλινο αίθριο, με υπέροχη θέα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο φαγητό. Ποιοτικά και εύγευστα φαγητά από φρέσκα  προϊόντα της Λεσβιακής γης  μαγειρεύονται  με τοπικό ελαιόλαδο  την ημέρα της δεξίωσης στις εγκαταστάσεις του Οινοφόρου. Συνάμα,  δίνεται  η δυνατότητα live cooking. Τα φαγητά συνοδεύουν εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά (Δάφνις και Χλόη λευκό και κόκκινο, Μάκαρα, DOLCE KLEOPATRA και ROSE’ KLEOPATRA)   παραγωγής του Οινοποιείου σε απεριόριστη ποσότητα.

Άνετη και   άρτια  εξοπλισμένη  σουίτα  διατίθεται  στο ζευγάρι για  χαλάρωση  και φρεσκάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αξέχαστη  θα μείνει η φωτογράφιση στα κελάρια του Οινοποιείου με φόντο τα δρύινα βαρέλια και  κειμήλια του παρελθόντος.

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι, μα πάνω απ΄ όλα με φιλόξενη διάθεση, όλοι οι συντελεστές του «Κτήματος  Οινοφόρος»   εγγυώνται  την επιτυχία της εκδήλωσης. Εμπιστευτείτε μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *