Κτήμα Οινοφόρος

Η ιστορία του «Κτήματος Οινοφόρος»

Το 2009 ξεκίνησε η λειτουργία του επισκέψιμου οινοποιείου με  αντικείμενο την παραγωγή  τοπικών ποιοτικών οίνων. Έκτοτε, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του “Κτήματος Οινοφόρος” πραγματοποιούνται ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις βιβλίων, συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από το 2010  πρωτοπορεί στη φιλοξενία  πληθώρα γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων.

0
Βαφτίσεις
0
Γάμοι
0
Εκδηλώσεις

Στο «Κτήμα Οινοφόρος» για μια υπέροχη δεξίωση

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με απαράμιλλη θέα στο Aιγαίο πέλαγος και στο κάστρο της Μυτιλήνης, δύο  χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή Ουτζά, βρίσκεται το «Κτήμα Οινοφόρος», ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση  γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων όλο το χρόνο.   Χώρος  δεξιώσεων  υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερη καλαισθησία, άρτια οργάνωση,  πλήρη εξοπλισμό, αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Ακολουθεί συνεχώς τα νέα δεδομένα και «αφουγκράζεται» τις ανάγκες και τις  επιθυμίες των  επισκεπτών, πάντα με  φιλόξενη διάθεση και σεβασμό.

Ιδιαίτερη παροχή του κτήματος  αποτελεί η γνωριμία  με  τον κόσμο του κρασιού.  Οι επισκέπτες  περιηγούνται στο κελάρι, ξεναγούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ενημερώνονται για  τη διαδικασία  παραγωγής οίνων. Τα δρύινα βαρέλια και οι συλλογές παλaιών αντικειμένων κρασιού εντυπωσιάζουν και  προσφέρονται για μοναδική και αξέχαστη  φωτογράφιση. Ακολουθεί γευστική δοκιμή αρωματικής σαγκριάς παραγωγής του οινοποιείου συνοδεία  welcome snacks επιλογής του ζευγαριού.

Τον εξωτερικό χώρο συνθέτει περιβάλλον  με πλούσια  δενδροφύτευση, σιντριβάνια  με τρεχούμενα νερά,   σύγχρονα  και πλήρως εξοπλισμένα μπαρ, παιδότοπο, άνετη πίστα για χορό. Το κτήμα διαθέτει ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονα φωτιστικά εφέ, σημειακό φωτισμό, προτζέκτορα για προβολή αναμνηστικών βίντεο και  ηλεκτρογεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επιπλέον, παρέχεται οργανωμένος και επαρκής  χώρος στάθμευσης ενώ ιδιαίτερη   μέριμνα έχει δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης και στην ευχάριστη παραμονή ατόμων  με ειδικές ανάγκες. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών διατίθεται ζεστός και καλαίσθητος εσωτερικός  χώρος καλυπτόμενος  από πτυσσόμενο  γυάλινο αίθριο, με υπέροχη θέα.

Την ημέρα της δεξίωσης στις εγκαταστάσεις του Οινοφόρου παρασκευάζονται ποιοτικά και εύγευστα φαγητά από φρέσκα  προϊόντα της λεσβιακής γης με τοπικό ελαιόλαδο. Συνάμα,   παρέχεται η δυνατότητα live cooking. Τα φαγητά συνοδεύουν εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά παραγωγής του οινοποιείου σε απεριόριστη ποσότητα.

Άνετη και   άρτια  εξοπλισμένη  σουίτα  διατίθεται  στο ζευγάρι για  χαλάρωση  και φρεσκάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.) Η γνώση,  η  εμπειρία,  το μεράκι,  η φιλόξενη διάθεση των συντελεστών αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσης.

Κτήμα Οινοφόρος

Presentation

Information

E: oinoforos_lesvos@hotmail.com

Κτήμα Οινοφόρος

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι, μα πάνω απ΄ όλα με φιλόξενη διάθεση, όλοι οι συντελεστές του «Κτήματος  Οινοφόρος» εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης. Εμπιστευτείτε τους.

Connect with us

T: 22510 44738