Κτήμα Οινοφόρος

Η ιστορία του «Κτήματος Οινοφόρος»

Το « Κτήμα Οινοφόρος» συστάθηκε το 2009 με  κύρια λειτουργία  την  παραγωγή  τοπικών ποιοτικών  οίνων. Στο χώρο πραγματοποιούνται ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, παρουσιάσεις βιβλίων, συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από το 2010, σε ιδιαίτερα καλαίσθητους χώρους υψηλών προδιαγραφών με άρτια οργάνωση, πλήρη εξοπλισμό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες  φιλοξενούνται γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις. Η γνώση, η εμπειρία, το μεράκι, η φιλόξενη διάθεση των συντελεστών αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσης.

0
Βαφτίσεις
0
Γάμοι
0
Εκδηλώσεις

Στο «Κτήμα Οινοφόρος» για μια υπέροχη δεξίωση

    Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με απαράμιλλη θέα στο Aιγαίο πέλαγος και στο κάστρο της Μυτιλήνης, δύο  χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή Ουτζά, βρίσκεται το «Κτήμα Οινοφόρος», ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση  γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων όλο το χρόνο.  Ο ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος  δεξιώσεων  υψηλών προδιαγραφών διαθέτει   άρτια οργάνωση,  πλήρη εξοπλισμό και παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Ακολουθεί συνεχώς τα νέα δεδομένα και «αφουγκράζεται» τις ανάγκες και τις  επιθυμίες των καλεσμένων, πάντα με  φιλόξενη διάθεση και σεβασμό. 

Η δεξίωση ξεκινάει  με μία υπέροχη αρωματική σαγκριά παραγωγής του Οινοποιείου. Ακολουθεί ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο κελάρι από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού. Εντυπωσιάζουν τα δρύινα βαρέλια και οι συλλογές παλιών αντικειμένων κρασιού.

    Τον εξωτερικό χώρο συνθέτει ένα  καταπράσινο περιβάλλον  με πλούσια  δενδροφύτευση, συντριβάνια  με τρεχούμενα νερά,   σύγχρονα  και πλήρως εξοπλισμένα μπαρ, παιδότοπο, άνετη πίστα για χορό. Το κτήμα διαθέτει ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονα φωτιστικά εφέ, σημειακό φωτισμό, προτζέκτορα για προβολή αναμνηστικών βίντεο και  ηλεκτρογεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επιπλέον, παρέχεται οργανωμένος και επαρκής  χώρος στάθμευσης ενώ ιδιαίτερη   μέριμνα έχει δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης και στην ευχάριστη παραμονή ατόμων  με ειδικές ανάγκες. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών διατίθεται ζεστός και καλαίσθητος εσωτερικός  χώρος καλυπτόμενος  από πτυσσόμενο  γυάλινο αίθριο, με υπέροχη θέα.

Την ημέρα της δεξίωσης στις εγκαταστάσεις του Οινοφόρου παρασκευάζονται ποιοτικά και εύγευστα φαγητά από φρέσκα  προϊόντα της λεσβιακής γης με τοπικό ελαιόλαδο. Συνάμα,   παρέχεται η δυνατότητα live cooking. Τα φαγητά συνοδεύουν εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά παραγωγής του Οινοποιείου σε απεριόριστη ποσότητα.

Άνετη και   άρτια  εξοπλισμένη  σουίτα  διατίθεται  στο ζευγάρι για  χαλάρωση  και φρεσκάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αξέχαστη  θα μείνει η φωτογράφιση  στο κελάρι του Οινοποιείου με φόντο τα δρύινα βαρέλια και  κειμήλια του παρελθόντος.

Η γνώση,  η  εμπειρία,  το μεράκι,  η φιλόξενη διάθεση των συντελεστών αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσης.

Κτήμα Οινοφόρος

Presentation

Information

E: oinoforos_lesvos@hotmail.com

Κτήμα Οινοφόρος

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι, μα πάνω απ΄ όλα με φιλόξενη διάθεση, όλοι οι συντελεστές του «Κτήματος  Οινοφόρος» εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης. Εμπιστευτείτε τους.

Connect with us

T: 22510 44738