Στο Κτήμα Οινοφόρος για μια υπέροχη δεξίωση!

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με απαράμιλλη θέα στο Αιγαίο και στο Κάστρο  της Μυτιλήνης,  σε απόσταση  ενός περίπου   χιλιομέτρου από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το «Κτήμα Οινοφόρος»,  ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση  γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων όλο το χρόνο.   Χώρος  δεξιώσεων  υψηλών προδιαγραφών, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ακολουθεί συνεχώς τα νέα δεδομένα και  «αφουγκράζεται»   τις ανάγκες και τις  επιθυμίες των καλεσμένων, πάντα με  φιλόξενη διάθεση και σεβασμό.

Η Δεξίωση ξεκινάει  με μία υπέροχη αρωματική σαγκριά παραγωγής του Οινοποιείου. Ακολουθεί ενδιαφέρουσα ξενάγηση στα κελάρια από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού. Εντυπωσιάζουν τα δρύινα βαρέλια και οι συλλογές παλιών αντικειμένων κρασιού.

Στις εγκαταστάσεις  του Οινοφόρου   υπάρχουν σιντριβάνια με τρεχούμενα ύδατα που «εκπέμπουν» θετική ενέργεια, πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα μπαρ με απολαυστικά κοκτέιλ, μεγάλη πίστα για χορό μέχρι πρωίας.  Συνάμα παρέχονται  ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονα φωτιστικά εφέ (ρομποτικά υψηλής τεχνολογίας) και δίνεται η δυνατότητα προβολής  αναμνηστικών βίντεο  σε προτζέκτορα.  Χάρη στην  ηλεκτρογεννήτρια διασφαλίζεται η  συνέχιση της εκδήλωσης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επιπλέον, διατίθενται οργανωμένος και επαρκής  χώρος στάθμευσης και  παιδότοπος ενώ ιδιαίτερη   μέριμνα έχει δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης και στην ευχάριστη παραμονή ατόμων  με ειδικές ανάγκες.

 

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών παρέχεται η δυνατότητα  άμεσης  μεταφοράς των καλεσμένων σε ένα ζεστό και καλαίσθητο εσωτερικό χώρο καλυπτόμενο  από πτυσσόμενο  γυάλινο αίθριο, με υπέροχη θέα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο φαγητό. Ποιοτικά και εύγευστα φαγητά από φρέσκα  προϊόντα της Λεσβιακής γης  μαγειρεύονται  με τοπικό ελαιόλαδο  την ημέρα της δεξίωσης στις εγκαταστάσεις του Οινοφόρου. Συνάμα,  δίνεται  η δυνατότητα live cooking. Τα φαγητά συνοδεύουν εξαιρετικής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά (Δάφνις και Χλόη λευκό και κόκκινο, Μάκαρα, DOLCE KLEOPATRA και ROSE’ KLEOPATRA)   παραγωγής του Οινοποιείου σε απεριόριστη ποσότητα.

Άνετη και   άρτια  εξοπλισμένη  σουίτα  διατίθεται  στο ζευγάρι για  χαλάρωση  και φρεσκάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αξέχαστη  θα μείνει η φωτογράφιση στα κελάρια του Οινοποιείου με φόντο τα δρύινα βαρέλια και  κειμήλια του παρελθόντος.

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι, μα πάνω απ΄ όλα με φιλόξενη διάθεση, όλοι οι συντελεστές του «Κτήματος  Οινοφόρος»   εγγυώνται  την επιτυχία της εκδήλωσης. Εμπιστευτείτε μας.

Για την ξεχωριστή σου μέρα, στο Κτήμα Οινοφόρος

Ο ιδανικός χώρος για δεξιώσεις γάμου και βάφτισης!

Για την ξεχωριστή σου μέρα, στο Κτήμα Οινοφόρος

Λίγα λεπτά έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, στο βόρειο κομμάτι της, θα βρεθείτε στο «Κτήμα Οινοφόρος», μία σύγχρονη οινοτουριστική μονάδα υψηλών προδιαγραφών. Η οικογενειακή επιχείρηση αποτελεί πρότυπο υγιούς τοπικής επιχειρηματικότητας. Ξεκίνησε το 2005 και άρχισε να δραστηριοποιείται αρχικά στο χώρο της παραγωγής κρασιού. Το όραμα του Παντελή Πατερέλλη, από τα φοιτητικά του χρόνια στην Ιταλία, έγινε πραγματικότητα με την βοήθεια σύσσωμης της οικογένειάς του, την γυναίκα του και τα παιδιά του. Πλέον, δεν πρωτοπορεί μόνο στην παραγωγή κρασιού, αλλά και στην διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων ποικίλης ύλης, γαμήλιων δεξιώσεων και βαπτίσεων.

Μία τέτοια μονάδα, πέρα από την επένδυση σε νέες αγορές, όπως αυτή του γαμήλιου και συνεδριακού τουρισμού, αποτελεί και την επιτομή μίας νέας πρότασης για τον τόπο και τους ανθρώπους του, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. «Πιστεύουμε ότι η επιστροφή στη γη και η δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα και στις παραγωγικές επενδύσεις θα συμβάλλει στην γρηγορότερη έξοδό μας από την κρίση. Κι ο Οινοφόρος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει σεμνά ο ιδιοκτήτης.

Το Κτήμα, λόγω της εξαίρετης τοποθεσίας του αλλά και των σύγχρονων εγκαταστάσεών του, πέραν των πολυβραβευμένων κρασιών που παράγει και προσφέρει, μπορεί να ντύσει τη χαρά σου με μοναδικές στιγμές. Οι εγκαταστάσεις δεσπόζουν προνομιακά σε υψηλό σημείο, δίνοντάς στον επισκέπτη την δυνατότητα μίας συναρπαστικής θέας στο Αιγαίο πέλαγος. Το προσωπικό, με την άρτια εξειδίκευσή του, προάγει τον γαμήλιο τουρισμό – με πελάτες από πολλές χώρες του εξωτερικού, προβάλλοντας συνάμα το νησί και τις τοπικές μας ποικιλίες κρασιού. Εξάλλου, το ειδυλλιακό τοπίο της Λέσβου, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, συναποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για τον γάμο σας ή την βάπτιση των παιδιών σας.

Ιδανικό για κάθε εποχή

Στο Κτήμα μπορείτε να απολαύσετε τον πιο αξέχαστο γάμο, όπως τον έχετε ονειρευτεί, με την άψογή εξυπηρέτηση και τις μοναδικές παροχές που προσφέρονται. Για τις χειμερινές μέρες, προσφέρεται ένας εσωτερικός υπαίθριος γυάλινος χώρος απόλυτα ηχομονωμένος με πολύ καλό εξαερισμό. Για τις βραδιές του καλοκαιριού, εντυπωσιάζει ο υπαίθριος χώρος πλαισιωμένος από σιντριβάνι, χώρο μπαρ και πίστα. Παράλληλα, η Σουίτα Γάμου, κτισμένη στον τελευταίο όροφο του Οινοποιείου, είναι διαθέσιμη για την άνεση και την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε.

Η ξεχωριστή εμπειρία για εσάς και τους φίλους σας δεν τελειώνει εδώ. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους υπόλοιπους χώρους, δίνοντας στις ευτυχισμένες σας στιγμές, άρωμα οίνου και εικόνες ενός μαγευτικού κελαριού, βγαλμένες από άλλη εποχή. Οι αίθουσες και οι χώροι έχουν διαμορφωθεί ειδικά για γάμους και βαπτίσεις, ιδανικοί για αξιομνημόνευτες φωτογραφίες.  Επιπρόσθετα, το υπερσύγχρονο οινοποιείο, βρίσκεται κάτω από την αίθουσα γευσιγνωσίας, όπου μπορείτε με τους επισκέπτες σας να ενημερωθείτε για την διαδικασία παραγωγής των τοπικών ποικιλιών οίνου. Το Οινοποιείο παράγει πέντε πολυβραβευμένες ετικέτες: Δάφνις & Χλόη (λευκό & κόκκινο ξηρό), Μάκαρα (κόκκινο ξηρό), Dolce Kleopatra (κόκκινο ημίγλυκο) και Rose’ Kleopatra (ξηρό).

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 14:00  και  18:00 – 21:00 .

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2251044738 || Κινητά: 6974197399 , 6949544276, 6982852397  ||Φαξ: 2251025825 & 2251044738.

Πηγή: www.stonisi.gr