Λίγα Λόγια για το Chef Στράτο Ιωσηφέλλη

Ο Chef Στράτος Ιωηφέλλης ξεκίνησε το Μαγειρικό του ταξίδι, σε ηλικία  μόλις 8 ετών, βοηθώντας την  οικογενειακή επιχείρηση «Ο ΠΑΛΛΑΣ» που διατηρούν μέχρι και σήμερα οι γονείς του στο  Μεσότοπο της  Λέσβου. Σταδιακά ξεκίνησε η ενασχόλησή του με τα μαγειρευτά φαγητά πλάι στη μητέρα και τη γιαγιά του ο οποίες του έδωσαν έναυσμα να πειραματιστεί και να δοκιμάσει διάφορους γευστικούς συνδυασμούς.
Αργότερα  φοίτησε  στο Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του Institute of Hotel & Tourism Studies «Le Monde». Μετά την αποφοίτησή του, διατέλεσε καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ. και Δ.Ι.Ε.Κ..
Στον τομέα της Εστίασης, έχει εργαστεί σε πληθώρα εστιατορίων  μεταξύ των οποίων το  Bistro “Quartier d’Athènes”  και η Μπυραρία “Beer on us” ως Υπεύθυνος Κουζίνας, το Bar-Restaurant “Διόσκουροι” ως sous-chef  συνεργαζόμενος με τον Chef Δημήτρη Πολίτη.
Τέλος μαζί με το «Ελληνικό Πρωινό – Greek Breakfast» ως Consultant Chef, προωθούν μέσα από τις δράσεις τους, Γεύσεις και Αρώματα από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.