Λίγα Λόγια για τον Chef Στράτο Ιωσηφέλλη

Ο Chef, άρχισε το Μαγειρικό του Ταξίδι, σε ηλικία 8 ετών όπου και άρχισε να βοηθά στην οικογενειακή επιχείρηση «Ο ΠΑΛΛΑΣ» που διατηρούν μέχρι και σήμερα στην Λέσβο.
Σταδιακά άρχισε και η ενασχόληση με τα μαγειρευτά φαγητά παρέα στην Μητέρα και την Γιαγιά του, που του έδωσαν το έναυσμα να πειραματιστεί και να δοκιμάσει διάφορους γευστικούς συνδυασμούς.
Αργότερα αποφοίτησε από το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του Institute of Hotel & Tourism Studies «Le Monde», έχει διατελέσει καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ. και Δ.Ι.Ε.Κ.
Στον τομέα της Εστίασης, έχει εργαστεί σε μια πληθώρα εστιατορίων. Μερικά από αυτά είναι το Bistro “Quartier d’Athènes” ως Υπεύθυνος Κουζίνας (Chef), η Μπυραρία “Beer on us” ως Υπεύθυνος Κουζίνας
(Chef), το Bar-Restaurant “Διόσκουροι” στο με τον Chef Δημήτρη Πολίτη ως sous-chef.
Τέλος μαζί με το «Ελληνικό Πρωινό – Greek Breakfast» ως Consultant Chef, προωθούν μέσα από τις δράσεις τους, Γεύσεις και Αρώματα από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.